ren hy

Nu när våren är kommen så är det dags att ta hand om huden och se till att den får sig den uppfräschning den så desperat behöver efter en lång vinter med torr luft och inte ens ett uns sol.  Här kommer be bästa tipsen för att du ska få en så vacker hy som möjligt.

Ja, det är inte så konstigt att huden blir torr under vintern, det är nämligen en årstid som kantas av kallt väder, torr inomhusluft och en väldigt lång period där vi inte får någon sol på oss, vilket är en av de viktigaste sakerna för en frisk hud. Huden är kroppens största organ och det finns flera sätt att hålla den frisk – men nog är en av de viktigaste sakerna att ge den rejält med näring och vård. Det är heller inget som behöver kosta mycket, du kan köpa ansiktskräm & ansiktsvård billigt från Fyndiq som har ett stort utbud av ansiktsvård från både mer eller mindre kända varumärken. Det gäller att hitta bra ansiktsvårdsprodukter som passar ens ansikte – man har nämligen väldigt olika sorters hudtyper – en del har torr hud, en del har väldigt fet hy med en stor benägenhet att få finnar och en del har känslig hud som kräver väldigt skonsamma produkter. En sak som dock är gemensam för alla, oavsett hudtyp, är att det är viktigt att dricka mycket vatten, röra på sig och att äta mycket nyttiga grönsaker, det hjälper huden hålla sig frisk och kry

Vårstäda ansiktet

Det kan vara en bra idé att ge huden en rejäl vårstädning – skrubba bort de där gamla delarna av vintern som desperat klingar sig fast vid din hud, tömma ur alla gamla rester ur porerna och ge ansiktet en chans att möta sommaren ny och fräsch. Kika på videon nedan för fina tips på ansiktsvård!