De flesta kvinnor drömmer om ett långt hår som ser sådär välvårdat och svallande ut. Detta är faktiskt en dröm som kan bli sann och speciellt kändisarna är väldigt duktiga på att fixa sådant här hår med riktigt snygg hårförlängning.

har

Den senaste i raden av kändisar som skaffat svallande hår med hjälp av hårförlängningar är skådespelerskan Lily Collins. I Teen Vogue kan man läsa att hon dök upp på röda mattan på Go Campaign Gala i Los Angeles med en svart klänning, röda läppar och ett helt nytt set med brunt, långt löshår. Den senaste tiden har Collins haft en väldigt kort frisyr, vilket hon varit riktigt snygg i, men med de nya långa lockarna får hon verkligen till en riktigt glamourös Hollywood-look.

Långt hår till fina festen

Det är långt ifrån ovanligt att kändisarna går från kort hårt till långt, svallande Hollywood-hår när de ska på finare tillställningar. Och detta kan egentligen vem som helst göra när de ska på fin fest eller helt enkelt bara vill ha längre eller tjockare hår. En rekommendation är att i alla fall första gången få håret förlängt hos en frisör som är expert på just detta. Om man vill boka en tid hos en salong som kan det här med hårförlängningar, kan ett tips vara att gå in på www.salongheadzone.se/harforlangningar.

Minst en decimeter

När det kommer till hur långt hår man själv måste ha för att kunna skaffa hårförlängning, beror detta mycket på vilken metod man använder. Men de flesta metoder kräver i alla fall en hårlängd på en decimeter för att det ska se naturligt ut, skriver Expressen. Vad gäller hårets kvalitet så spelar detta inte så stor roll eftersom det finns löshår för alla hårkvaliteter och för alla nyanser och tjocklekar.