Vi lever i en värld där mycket kretsar kring våra utseenden. Då gäller det att ta hand om oss på bästa sätt, och inte lita blint på alla de produkter som lovar guld och rynkelfria kinder. 

10413787-beautiful-blondeVill man få en slätare hy så handlar det om att man ska leva rätt; äta, sova och dricka samt motionera kontinuerligt. Det handlar även om att man ska lyckas få bra gener. Vidare kan man bli kvitt hängig hy och rynkor genom olika ingrepp, och om just det har vi skrivit mer om här. Men när det kommer till krämer, som är en miljardindustri så verkar det som att vi sväljer allt med hull och hår. Även om vi vet att det med största sannolikhet inte stämmer så väljer vi att handla produkterna.

Rynkelfri då tiden stannar

Vill man få en rolig läsning ska man definitivt läsa texten för vad som kommer uppnås om man väljer ett visst ärkes skönhetsprodukter, men det är dock enda anledningen till att man bör vara nära dessa produkter.

”Det gäller bara att vara vaccinerad mot höga kostnader först. För 15 milliliter ögonkräm får den hugade hosta upp 2.730 kronor, eller 182.000 kronor per liter”

Citatet kommer från en artikel i Dn som där tar upp Kanebos ögonkräm och hur mycket man får betala för att hoppas på det bästa. Bara i Sverige spenderar vi miljontals kronor på skönhetsprodukter. Vad vi inställt borde fokusera på är att inte vara ute i solen så mycket som vi älskar, och är vi det gäller det att vi smörjer in oss.