Vad finns det för olika skönhetsbehandlingar nu för tiden? Forskningen har kommit långt och efterfrågan på både större och mindre korrigeringar ökar ständigt. Här kan du läsa om fettfrysning, läppförstoring och att släta ut rynkor som några exempel på populära behandlingar.

Om man funderar på att göra en plastikoperation är det viktigt att man vänder sig till en klinik med kompetent personal som har lång och bevisad erfarenhet. Jag brukar rekommendera Lifetime Clinic eftersom det är en av Sveriges mest etablerade och seriösa kliniker som utför de flesta operationer och korrigeringar. Allt från att släta ut rynkor till fettfrysning och hårborttagning.

Skönhetsbehandlingar som gör skillnad

Många brukar ibland tala om att det inte finns en quick fix på att bli av med fett. Det här stämmer till viss del, men man ska komma ihåg att det finns många behandlingar. En sådan behandling kan vara fettfrysning. Det är en långvarig behandling som inte innebär något större ingrepp. För folk som kämpar med kilon och fett på oönskade ställen är det en bra behandling. Eftersom fetman ökar i Sverige är det många som efterfrågar fettfrysning. Det hjälper inte mot en osund livsstil, men det kan hjälpa en att komma ut mer och inte skämmas över sin kropp.

Andra behandlingar som att släta ur rynkor och förstora läpparna är vanliga. Många upplever inte att de känner stark ångest inför deras rynkor eller för små läppar, snarare är det bara vetskapen om att det går som gör att många väljer att genomgå en sådan behandling. Det är relativt riskfritt och om man konsulterar med sin klinik kan de hjälpa en på traven med att komma fram till vilken behandling som passar en bäst.

Se ett klipp här om hur läppförstoring funkar: