Skönhet handlar inte bara om man har haft turen att få ett fördelaktigt yttre eller inte. Att skönhet är något som verkligen kan lysa igenom en människa är ingen myt. Samtidigt är det yttre det första man ser hos en människa och även det första man ofta bygger sin uppfattning kring innan man lärt känna varandra. Att inte döma en bok efter omslag är en vacker tanke som tyvärr är betydligt svårare att leva upp till i verkligheten. Att lyckas är dock alltid en fin egenskap och något värt att försöka. Men däremot handlar det yttre inte bara om ens ansiktsdrag. Det handlar även om hur man klär sig, ens utstrålning och hur man bemöter andra människor.

Att må bra är alltid utgångspunkten

Kläderna är som sagt en av sakerna som man ofta blir bedömt efter. Det behöver dock inte handla om att böra märkeskläder från Odd Molly eller Chanel. Snarare handlar det om att klä sig i hela och rena kläder och gärna kläder som passar ens personlighet och ens kroppsform. Är man bara hel och ren, kommer man långt med kläder som man känner sig bekväm i.

Mår man bra och trivs med sig själv, så är det något som kan smitta av sig på dem man möter. För att trivas med sig själv, är något som verkligen märks. Både på humöret och ens utstrålning och hållning.