Att ha en ung och rynkfri hud är det många som eftersträvar och det finns knep för att uppnå detta. Exempelvis är det nu möjligt att fästa ett andra skinn på huden som gör den riktigt fin och slät.

I Expressen kan man läsa om att forskare tagit fram en typ av ”andra skinn”, som kommer att dölja rynkor och fina linjer. Forskarna som tagit fram detta forskar i USA och det här andra skinnet ska vara ett tillfälligt sätt att dölja rynkor och linjer med omedelbar verkan. Skinnet läggs utanpå huden för att dölja ålderstecken men det kan även användas på irriterad hud och på områden där eksem förekommer. Skinnet bilder en elastisk film som applicerad direkt på huden. Den torkar snabbt in i huden och kan enkelt tas bort. Produkten går dock inte att ha på huden hur länge så helst eftersom kanterna blir synliga efter några dagar.

Mer långvarigt resultat

Letar man efter en lösning på rynkproblemen som varar länge än bara ett par dagar är alltså inte det här extraskinnet något som man bör satsa på. Då bör man snarare satsa på en hudpeeling eller en injektion av något som gör huden slätare. Detta kan man göra hos en klinik och resultatet håller i flera månader. En klinik som gör sådana här typer av behandlingar är http://narvaderma.se/.

Raka ansiktet för slät hudkvinna-skönhet-porträtt

Något annat som faktiskt kan leda till en slätare hud, som varken kräver behandlingar eller någon extra hud, är rakning. Det kan låta konstigt men faktum är att detta med kvinnlig ansiktsrakning har blivit väldigt populärt och sägs ha en rynkreducerande effekt på huden. I Aftonbladet skriver man att rakningen tar bort döda hudceller, förnyar huden och gör den mer spänstig.