Kronprinsessan Victoria fyllde igår 38 år och det firades sedvanligt på Öland i en blommig vacker klänning och med det trotsade regnet. 

4260724-fotografernaJa, lite regn ska inte få förstöra Kronprinsessan Victoria och hennes firande. Och, som Expressen skriver använde Victoria sin rosa kofta som hon använt vid tidigare födelsedagar. Lilla Estelle förtrollade dagen där hon sprang omkring och var bedårande, men enligt modeexperten på Expressen så vad det den nya prinsessan Sofia som stal showen med hennes snygga klädkombination. kanske var det extra uttänkt då hon denna dag gjorde sitt första offentliga framträdande sedan hon blev en prinsessa.

”Sofia gör det extra bra genom att välja detaljer som ger stilen det lilla extra.”(läs mer)

Ja, att sticka ut gör hon, och kanske är det precis vad som behövs när det kommer till Kungafamiljen, att man vågar lite mer och tar för sig? Planerar man att åka dit nästa år kan det vara värt att klä upp sig. På sofiamoore.se/ finns mycket bra inspiration och vackra klänningar. Och ska man besöka Öland kan det verkligen rekommenderas att fara dit då, då det är mycket mer än handvinkningar som sker. Artister kommer dit och uppträder samt att Victoriastipendiet delas ut. För 2015 går stipendiet till simmaren Sarah Sjöström – passande namn. Men som sagt så är det både en dag och en kväll som är full av skratt och aktiviteter och många väljer att klä upp sig. För visst är det väl härligt när man ibland får sätta på sig en vacker blåsa en snygg slips?